e Festival Hipersons 08 |Nativa
Skip to content


Festival Hipersons 08

Escrit el 20/03/2009 per admin a la categoria Hipersons.
Tags: , , , , .

Escena Oberta: The Oddvisers, El petit de Cal Eril!, Amanda Jayne i Muzak.
Dimarts 18, 20:30h. Portes, 20’00
Sala Apolo [2]. 5€

THE ODDVISERS L’esperit de Frank Zappa s’ha apoderat d’ells. Compte. Pot haver-hi risc de transmutació.

EL PETIT DE CAL ERIL! Com ells canten “extremisme rural i olor de xiclet, soroll de tractors i olor de rostolls, per sempre més…sargantanes al sol!”. No hi ha més remei que estimar-los.

AMANDA JAYNE Adaptant el seu directe al format que proposem aquesta banda promet revitalitzar el cabaret. Qualitat i joc. Circ sense animals.

MUZAK És possible que per a molts aquest grup no sigui nou. Porten des del 2000 barrejant rock, jazz, i psicodèlia a part iguals, el que els ha portat a un directe lliure i impecable.

Han col.laborat en la selecció: Sergio Merino, ARCO & FLECHA; Victor Nubla i Sebastià Jovani, GRACIA TERRITORI SONOR; Christian Len, SCANNER FM; Joni, HACE COLOR; Carles Llacer, BOCA NORD; Jesus Cartañà, Dimas Rodríguez, Oliver Villanueva i Joan León, equip BUTXACA; Francesc Feliu MONDOSONORO; Equip BANKROBBER; Hara Kraan, USTED ES UN COLECTIVO; Eva Vilaró, inVICtro; Cristina Tascón i Jordi Oliveras, INDIGESTIÓ.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )