Skip to content


FERRAN FAGES – AL VOLTANT D’UN PARAL·LEL

Escrit el 27/03/2009 per Marc Masó a la categoria Re-Visions.
Tags: , .

FERRAN FAGES – AL VOLTANT D’UN PARAL·LEL
Etude Records 017
“No és que volgués explicar res, és un exercici molt pur, no hi ha pas cap idea darrera”, això deia l’Albert Serra parlant d’un dels seus films. Sembla que no vingui al cas, però no és veritat. Deixo reproduir els disc, una investigació sobre les possibilitats zero de la guitarra. Les pulsacions fragmentades em remeten a una espècie de blues abstracte, a mig camí entre l’atonalitat i l’intent melòdic, on cada vers va entrellaçat suaument amb un silenci abrupte, o amb la repetició. Un exercici formal molt interessant, també com a receptor, que lligaria més que bé amb les imatges del director de cinema. Música del desert en sentit estricte. Mantra total. // Marc MasóÚltims comentaris

  • Conxa: Totalment d’acord, fa 26 anys ja em varem classificar com “madre añosa” i que?…graci2es
  • Baikal: Como la vida misma… Me reído a morir, me encantó! Justo me lo pasó una compañera porque me...
  • Lola: Totalment identificada,9anys de cansament i es casa vida social. Moltes gràcies.
  • Bianca: Propongo que nos juntemos!

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )