e Proper esmorzar d’Indigestió gener’09 |Nativa
Skip to content


Proper esmorzar d’Indigestió gener’09

Escrit el 24/03/2009 per admin a la categoria Notícies.
Tags:

rev_ipodLa música com a mercaderia: una mirada des de la política cultural.

Hola!
Tornem amb  els esmorzars d’Indigestió.
Aquesta vegada parlarem de:

La música com a mercaderia: una mirada des de la política cultural
Introdueix el tema el  Xavier Fina, consultor cultural.

Dimarts, 20 de gener.
Granja La Nena.
C/ Ramon y Cajal 36. Gràcia. (A prop de la  Plaça de la Revolució  )

Hem decidit començar l’any parlant de les moltes maneres en que l’economia i la música entren en contacte. En els esmorzars que portem fets, per molt que fugim del tema, sempre surt la part econòmica, així que hem decidir agafar-lo per les banyes.

En concret, el proper dimarts, dia 20, ho farem a partir de la introducció del Xavier Fina, consultor cultural, que ens proposarà una mirada política sobre la qüestió. Parlarem de com condiciona la música el fet que estigui vinculada als diners, i d’actituds polítiques que estimulin, complementin o combatin els efectes d’aquest vincle.
La participació és lliure, però si vols venir cal que ens enviïs un correu a info@nativa.cat, amb el teu nom, i l’assumpte CONFIRMACIÓ ESMORZAR DIA 20.

Qué son els esmorzars d’indigestió?
Una trobada curta però relaxada, en la que fem recerca col.lectiva sobre les diferents cares de l’experiència musical. Uns esmorzars als que et convidem a venir, prendre un cafè, escoltar i, si vols, parlar, quan et vagi bé.Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )