e Proper esmorzar d’Indigestió febrer’09 |Nativa
Skip to content


Proper esmorzar d’Indigestió febrer’09

Escrit el 24/03/2009 per admin a la categoria Notícies.
Tags:

chaplinCrisis econòmica = crisis artística

Hola!

Et tornem a recordar que el proper dimarts organitzem un esmorzar, i, si pots i vols, et convidem a venir.

Com dèiem al convocar l’anterior esmorzar, la nostra prioritat no és parlar de com es relacionen els diners i la música, per què pensem que aquest és un tema amb excessiva presència quan es parla de cultura, deixant de banda moltes altres coses tant o més importants. No obstant, els diners sempre surten als debats, tant si parlem de polítiques culturals, com del rol social de la música, com de música i espiritualitat,… Així que aquests primers mesos de l’any, hem pensat en fer-ho al revés, hem decidit parlar de diners (no sigui dit que som uns idealistes somnia-truites i poc pragmàtics), a veure si amb una mica de sort acabem parlant de música.

La intenció és fer-nos preguntes com aquestes:
Com pot influir una crisis econòmica com la que estem vivint, sobre la qual només tenim preguntes, en la creació, distribució i recepció de la música? Quin escenari tenim davant els propers mesos, anys….? Existeix “bombolla mercantil artística”? Explotarà? Ja ha explotat?
Quines polítiques culturals possibles hi ha davant la nova situació?

L’Andreu Puig és un bon aliat per fer-ho. Coneix a fons els ets i uts de l’administració de pressupostos i les negociacions econòmiques, però té suficient distància i sentit de l’humor com per mirar altres coses.

A més, adjuntem alguns documents que ens han ajudat a buscar des del CIDO del CERC, per què, si voleu, us pugueu inspirar una mica abans de venir. No oblidis confirmar l’assistència, si vens,

Equip d’Indigestió

Introduirà el tema: ANDREU PUIG, administrador general del Consorci de l’Auditori i l’Orquestra.

Dimarts 24 de febrer, a les 10:00
Cafetería La Nena
C/ Ramon y Cajal 36.
Al costat de la Plaça de la Revolució. Gracia

La participació als esmorzars és gratuïta, però ens va molt millor saber si vindràs amb antel.lació. Confirma la teva assistència responent aquest correu a info@nativa.cat amb l’assumpte “CONFIRMACIÓ CRISIS” i el teu nom.
Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )