e Club Hipersons desembre’08 (Tarragona) |Nativa
Skip to content


Club Hipersons desembre’08 (Tarragona)

Escrit el 20/03/2009 per admin a la categoria Hipersons.
Tags: , , , .

fotoanimicAnímic + algun amic, com ara algun petit de cal Eril!
Divendres 19 de desembre. 23:00H. De franc
Sala ZERO.
TARRAGONA

Tornem a repetir amb Anímic. Per què ens agraden, per què ens cauen bé, per què s’ho passen bé i els agrada que els demés també ho passem bé. Igual, però diferent que al concert del passat mes d’octubre, per què tampoc hi aniran sols, que hi aniran dos d’El Petit de cal Eril!, i per què aquesta vegada recuperaran algunes de les seves particulars cançons de nadal.

www.tinet.cat/~animat/produccio/
www.myspace.com/animicblog
www.myspace.com/elpetitdecaleril


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )