e Club Hipersons desembre’08 (Tarragona) |Nativa
Skip to content


Club Hipersons desembre’08 (Tarragona)

Escrit el 20/03/2009 per admin a la categoria Hipersons.
Tags: , , .

peter-thompsonPeter Thompson amb Albert Puig i Alberto Perez ( i añaden un baix, Eddie)
Diumenge 7 de desembre. 23:00h. De franc
Sala ZERO.
TARRAGONA

Provocar trobades poc habituals entre músics és la forma que hem triat a la programació de l’Hipersons per fer fàcil que els concerts siguin una aventura. En aquesta ocasió Peter Thompson, l’intens cantant anglès que viu a Barcelona amb qui ja hem col.laborat en alguna altra ocasió, es jugarà la pell amb músics que fins ara no coneixia, posant en contacte les seves cançons -entre el folk, el blues i el punk-, amb les sonoritats de la guitarra flamenca i el cajón.

www.tinet.cat/~animat/produccio/Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )