e Club Hipersons març’09 |Nativa
Skip to content


Club Hipersons març’09

Escrit el 23/03/2009 per admin a la categoria Hipersons, Notícies.
Tags: , , .

yacineYacine Belahcene i Francisco Guisado (Rubio) de Nour amb Marcel.lí Bayer.
Elèctric bar. Travessera de Gràcia, 233.
29/3/2009. A les 20:00h . 5€

Vam pensar en el Yacine Belahcene per las seves ganes de fer quelcom diferent, i combinant les seves idees, un embrionari projecte amb Francisco Guisado (Rubio) guitarrista de Nour, i les nostres, vam trucar al Marcel.lí Bayer, a qui coneixem per les seves bogeríes amb la Bandaèria de la  BandaÈria. En total seran tres músics i el que faran ells mateixos ho defineixen així:

Yacine diu: “Cantant que es mou per ritmes amb pes, greus i sempre a cel obert…Veus en trànsit, riffs de guitarra i melodies de vents. és la música que es podrà escoltar i veure.Una Música rebel a les normes.”

Francisco Guisado (Rubio) diu: “Este encuentro me dará la oportunidad de visitar paisajes musicales en los que nunca he estado, aunque me permita tener algún que otro deja-vu. Habrá un pequeño camino marcado, pero la trayectoria a seguir será, como todo buen viajero sonoro sabe, la que nos sugiera el momento, el ahora irrepetible de los oidos que escuchan algo que no volverá a suceder.”
I el Marcel.lí Bayer diu:

Yo lo definiría como un cruce de opiniones a tres; el uno sobre la música del otro, el otro con el uno, otro con un tercero, etc.. Un menâge de domingo por la tarde envuelto en capas de sonido.

www.myspace.com/nouryacine
www.myspace.com/marcellibayerAutors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )