e Club Hipersons abril'09 | Nativa
Skip to content


Club Hipersons abril’09

Escrit el 22/03/2009 per admin a la categoria Hipersons, Notícies.
Tags: , .

misalubaMISALUBA + AMICS
Convent de Sant Agustí. 19/4/2009. A les 20:00h. 3€

Misaluba, un projecte musical de recent creació a càrrec d’en Lucas Quejido, oferirà un concert el 19 d’abril al Convent de Sant Agustí, organitzat per Hipersons, en el que convidarà a participar a diferents músics amics i exposarà diferents textos explicatius sobre els aspectes més significatius de la proposta inherent al projecte.
Lucas Quejido va ser la veu d’Ivo Naïf i membre fundador de la Orquesta La Lidia amb el compositor Toni Martí.
Esl convidats seran en Roger Aixut i la Laia Torrents de Cabo San Roque, Lluís Vallès al saxo tenor, Maya Fernandez a la flauta travessera i Yannis Papaïoannos a la guitarra elèctrica sense trastes.
Entre cançó i cançó, en Lucas Quejido explicarà el per què de l’estructura ABC de totes les cançons i quin és el sentit concret de cada part en el conjunt de cada tema, com també la seva teoria sobre “l’amanerament plural” en oposició a “l’amanerament únic”.

Formació:
Lucas Quejido, Agustí Martínez, Miquel Àngel Marín, Oriol Luna, Roger Fortea, Ignacio Lois i Lucila Ciocoletto.

Amics: Roger Aixut, Laia Torrents, Lluís Vallès, Maya Fernandez i Yannis Papaïoannos.

www.misaluba.blogspot.comÚltims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )