Skip to content


Club Hipersons 08:: octubre

Escrit el 20/03/2009 per admin a la categoria Hipersons.
Tags: , .

popularlesausLes Aus + Virgínia García
Diumenge 26 d’octubre. 20:00h. 6€ (subscriptors i socis Miscelänea 3€)
Virginia García  amb Les Aus
Miscelänea, Guàrdia 10.

Aquest diumenge 26 d’octubre la barrera va més enllà de la disciplina. És nou per a nosaltres i nou també per a ells. En el món de la dansa és habitual veure en escena a ballarí i músic en l’escenari al mateix temps. La improvisació lliure juntament amb la música, en el món de la dansa, són gairebé un exercici, un entrenament. En aquest cas invertim els factors i el ballarí entra en el concert. Virginia García, codirectora amb Damián Muñoz de la companyia La Intrusa i que treballa, entre altres companyies, amb Sol Picó i Les Malqueridas entrarà amb rotunditat a improvisar amb Les Aus un dels grups referencia a Barcelona de la nova experimentació rock.

www.myspace.com/lesaus


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Lola: Terrible época la que vivió tu padre, tu madre, yo y tantos. A tu padre lo torturaron sin dejarle pruebas...
  • maria: Excelente.Qué bien escrito está.Mejor imposible
  • Lucas Quejido: Moltes gràcies, company! Estic content perquè, malgrat tot, he aconseguit allò que volia fer, i és que...
  • Laura Alejandra Aramburu: Muy bueno artículo. Muchas gracias.

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )