e Club Hipersons 08:: maig |Nativa
Skip to content


Club Hipersons 08:: maig

Escrit el 20/03/2009 per admin a la categoria Hipersons.
Tags: .

HIPERSONS COL.LABORA AMB EL FESTIVAL DE FLAMENC DE CIUTAT VELLA
Artomático + BandaÈria
“BANDA SONORA”
Diumenge 25 de maig del 08
Cafè teatre Llantiol.(C/ Riereta 7.) 20:00h (portes 19:30).
Entrada amb invitació.

Cloenda de la 15 edició FLAMENCO CIUTAT VELLA

El proper concert del Club Hipersons és el resultat d’una col.laboració amb el festival de flamenc de Ciutat Vella. Barrejar flamenc amb el Club Hipersons és tot un repte. En el món del flamenc, el pes de la tradició i la ortodòxia sembla ser molt fort, i al club ens caracteritzem per la informalitat i les ganes de barrejar naps i cols. Afortunadament, hem trobat una bons mitjancers amb qui treballar. Al Taller de Músics, organitzadors del festival, ja hi estan acostumats a això de l’heterodòxia. El resultat -sobre el paper- ha estat la programació d’Artomático, un projecte de Madrid que barreja tecnologia i flamenc, i un apropament de la Bandaèria -aventurers on els hi hagi- al tema. A més, el concert inclourà l’entrega de premis del festival de cinema sobre el flamenc Palucine, i l’actuació d’un curiós personatge que no podem desvetllar. Barreja garantida.

ARTOMATICO

Artomatico, electrònica, bases i samples

Nacho Arimany, percussions

BANDAÈRIA:
Adrià Grandia, tarota i viola de roda
Adrià Bauzo, flauta travessera, EWI saxo midi
Juan de Diego, trompeta
Tom Johnson, trombó
Xavier Maristany, composició, direcció i saxo.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )