e Club Hipersons 08:: Abril |Nativa
Skip to content


Club Hipersons 08:: Abril

Escrit el 20/03/2009 per admin a la categoria Hipersons.
Tags: , , .

Santi Balmes (Love of Lesbian), Tom Chant+ Josep Maria Baldoma
Diumenge 20 d’abril 08
Cafè teatre Llantiol, 20:00h. 6€

Santi Balmes: Pequeña sinfonía lesbiano-caótica en DO MAYOR
” Lo que tengo pensado hacer es ligar toda una serie de canciones, tanto de la época del castellano como en inglés (las de inglés apenas las toco y me hace ilusión recuperar algunas), ligadas unas con otras sin interrupción y sin salir de la escala básica del Do Mayor. Lo haré sin red y acompañado de un Memory Man que creará texturas de guitarra y ayudado en ciertos momentos de la voz de Desi García, quien ya ha colaborado con love of lesbian en anteriores discos.”

Tom Chant es un saxofonista improvisador londinense afincado desde hace pocos años en Barcelona. Cuando toca solo, explora la inestabilidad del sonido a través del tubo de metal.Tom Chant ha tocado con muchos músicos en Inglaterra, Europa y el mundo en general. Notables son sus trabajos en trio junto a Eddie Prevost y John Edwards con los cuales ha grabado 4 discos.
https://www.tomchant.com

Josep Maria Baldoma:
Creador sonor i multi-instrumentista català, Baldomà compagina la seva tasca de compositor de bandes sonores per a imatge i teatre amb col.laboracions en directe i en estudi com a pianista, acordionista i arranjador. Els darrers anys ha col.laborat amb, entre molts d’altres, Refree, Love of Lesbian, Sidonie, Bunbury, Miqui Puig, The Rockdelux Experience (Kiko Veneno, Enrique Morente, Fermin Muguruza, etc.)…Ha escrit i registrat música per a diferents àmbits durant més de deu anys. Actualment presenta diferents espectacles basats en la combinació cinema primitiu+música d’avantguarda, servint-se d’un piano de cua, sons processats per ordinador, pedals de loops i un acordió. Les seves composicions es nodreixen de la tradició de les melodies pop; de la revisió de la música clàssica i el jazz; de la imaginació de les músiques improvisades i de l’experimentació de les noves tecnologies de creació i manipulació del so.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )