e Club Hipersons 08:: a InVICtro | Nativa
Skip to content


Club Hipersons 08:: a InVICtro

Escrit el 20/03/2009 per admin a la categoria Hipersons.
Tags: , .

Club Hipersons a inVICtro: Peter Thompson, Albert Pons i Alberto Pérez.
19/09/08
Casino de Vic. 19:00h

Peter Thompson, cantant folk alternatiu a mig camí entre el punk, el blues i el gospel, amb una presència escènica impactant. Mai oblida que actua, i és conscient d’estar fent un directe per un públic que respon i decideix al mateix temps. A partir d’una proposta d’encontre de l’Hipersons, actuarà amb músics propers al flamenc. És possible unir dues formes de cantar amb arrel, el blues i el flamenc? Albert Pons i Alberto Pérez, dos personatges molt actius al flamenc menys oficial de Barcelona, membres del grup Sada, creen amb Peter un blues per bulerias.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )