e Balago, “d’aquii” (08) |Nativa
Skip to content


Balago, “d’aquii” (08)

Escrit el 16/03/2009 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags: , .
Balago, “d’aquii” (08)
Ambients, soroll, fred, crescudes, suspens, silenci, llum, por, melodies amagades, caigudes, neguit… Les paraules ho defineixen molt bé, però s’ha de provar. “d’aquii” és un gran monstre que agonitza i crida, una caixa de sons, un fil de seda prim, una tempesta que et sacseja, una imatge que et relaxa, la pèrdua d’una gossa (a qui David Crespo li dedica el disc). Balago no abandona el camí recorregut fins a aquest tercer disc (erm ’01 i El segon pis ’04), però es nota un creixement, un domini del que vol transmetre. Si més no, a mi m’ha quedat clar. Un únic inconvenient, alhora positiu: impossible escoltar en ambients sorollosos. Per tant, poseu-vos els cascos i dediqueu-li un temps… fins que marxeu lluny d’aquii.// ALBERT ISNARDO.Últims comentaris

Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )