e B.I.B. (Banda d’Improvisadors de Barcelona) a l’Elèctric (5/2) |Nativa
Skip to content


B.I.B. (Banda d’Improvisadors de Barcelona) a l’Elèctric (5/2)

Escrit el 06/03/2009 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags: , .
Feia mesos que corria la noticia que Serapi, responsable del Cabaret Hoffmann i les seves agoserades propostes, havia muntat una superbanda destinada a insuflar nous aires en el panorama de la improvisació a Barcelona. Anaven passant les setmanes i m’arribaven informacions descoretjadores: desercions, dificultats per a trobar locals i ajudes econòmiques, manca de coordinació i d’objectius… I passat un temps en que els hi vaig perdre la pista, vaig poder veure un dels primers concerts amb la formació actual, el mes de novembre a l’Apolo. Pablo Rega havia adoptat el rol de director –potser s’escau més el nom de sherpa-, guiant a l’expedició de músics pels espadats i turtuosos camins del sempre desconegut i excitant terreny de la improvisació. El métode rutllava dolçament, sense forçaments. Això, i també l’encantador bon gust i saber fer de Rega, ens va portar a tots –músics i espectadors- a miradors d’aclaparant bellesa. Però més enllà d’això, em va enamorar l’actitud del grup i l’entesa compartida que transmetien. La mateixa que es va poder veure a l’assaig públic que van mostrar a l’Elèctric, on anxovats com estavem, gairebé semblava que compartíssim l’ escenari amb els músics i ens contagiessin per contacte l’entusiasme per les coses maques que van anar brollant, ara sí, ara també, durant tot el concert.

E. PachecoAutors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )