e The New Raemon / Elvira – Apolo [2] | Nativa
Skip to content


The New Raemon / Elvira – Apolo [2]

Escrit el 05/02/2009 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags:
30.01.2009
Madee, Standstill, Sanpedro. Si posem la veu, les paraules, la guitarra acústica i els teclats dels primers, la base rítmica del baix i bateria dels segons, i la guitarra elèctrica dels tercers, ho mullem amb una tarda nuvolosa i la quotidianitat de qui ha estat trist però replet d’esperança, què ens queda? Una sala plena de gent contagiada de l’amabilitat de les cançons de The New Raemon (Ramón Rodríguez i companyia). Prèviament, Piti Elvira, guitarrista (Standstill), bateria (It’s Not Not) i músic en definitiva, va presentar les cançons del seu disc Pequeños apuntes para canciones de mierda, cançons íntimes i senzilles, apropiades per sentir en un espai petit.

Albert Isnardo.Últims comentaris

  • Ramon: Gràcies!! Feia temps que no l’escoltava i va ser com una epifania looser molt saludable. :)
  • Mon1889: M’ha agradat molt l’article. Hi reconec moltes veritats. A part que una referència final als...
  • Rosana: perdón, 7 años
  • Rosana: Han pasado 13 años desde que escribiste tu respuesta a ese articulo y aqui estoy, en Argentina – al...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )