e Marc Ayza Group & Core Rhythm | Nativa
Skip to content


Marc Ayza Group & Core Rhythm

Escrit el 20/02/2009 per Marta Vallejo a la categoria Re-Visions.
Tags: , , , .

Marc Ayza Group & Core Rhythm – De bisturís i esbufecs. Jamboree, 30/01/09.

Dir que un local de jazz programa un concert d’una banda de jazz amb DJ i MC no és res de nou. La novetat apareix quan el concert és d’una banda de jazz formada a parts iguals per un pianista, un MC, un contrabaixista, un bateria i un DJ.
L’oïda s’omple amb el tàndem format pel Marc Ayza i el DJ Helios, precisos com un bisturí endolcit pel contrabaix. Marcant el recorregut que han de seguir els temes, buscant a vegades el camí llarg i a vegades el camí curt.
A mitja drecera apareix el Core Rhythm, a vegades amb l’actitud del llop ferotge, a vegades estirant els temes per camins de muntanya. Y lo mismo te hecho de menos que te hecho de más.
Per moments algú esbufega a un revolt: el Roger Mas des del piano, canta.

I surto del jamboree pensant que, què collons, m’agrada el jazz.// MARTA VALLEJOÚltims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )