e Marc Ayza Group & Core Rhythm |Nativa
Skip to content


Marc Ayza Group & Core Rhythm

Escrit el 20/02/2009 per Marta Vallejo a la categoria Re-Visions.
Tags: , , , .

Marc Ayza Group & Core Rhythm – De bisturís i esbufecs. Jamboree, 30/01/09.

Dir que un local de jazz programa un concert d’una banda de jazz amb DJ i MC no és res de nou. La novetat apareix quan el concert és d’una banda de jazz formada a parts iguals per un pianista, un MC, un contrabaixista, un bateria i un DJ.
L’oïda s’omple amb el tàndem format pel Marc Ayza i el DJ Helios, precisos com un bisturí endolcit pel contrabaix. Marcant el recorregut que han de seguir els temes, buscant a vegades el camí llarg i a vegades el camí curt.
A mitja drecera apareix el Core Rhythm, a vegades amb l’actitud del llop ferotge, a vegades estirant els temes per camins de muntanya. Y lo mismo te hecho de menos que te hecho de más.
Per moments algú esbufega a un revolt: el Roger Mas des del piano, canta.

I surto del jamboree pensant que, què collons, m’agrada el jazz.// MARTA VALLEJOAutors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )