Skip to content


(lo:muêso) – Giant Catarzêe. Aloud Records

Escrit el 20/02/2009 per Albert Isnardo a la categoria Re-Visions.
Tags: , , , .

Igual que els bucs trencaglaç de 75.000 cavalls de potència, (lo:muêso) també es podrien fer pas entre blocs de gel de 3m de gruix, i ho demostren amb aquestes 9 cançons. S’apropen al hardcore amb “Ça Ça Mirlaquerr” i “Rhapsodian Broken Meniscos”, intueixen el post-hardcore amb “Disporic Catastrophê” i experimenten com volen amb “An ê-Way To Cernical·li”, “Hematíes” i “Genderandsoger”. Confirmen el seu estil sorollós, melòdic i canviant. Canten menys però amb més força. I tot i que en ocasions trobem harmonies dissonants difícils a primera escolta, “Giant Catarzêe” és un disc amb molt sentit musical, en el que es gaudeix escoltant créixer cançons que no semblen acabar-se mai amb tants canvis. // ALBERT ISNARDO.


Últims comentaris

  • Alice Liddell: Avui m’has guanyat, Ramón.
  • Alice Liddell: Molt bé Ramón. I mira que mai a la vida quan anaves a la ETSAB hagués dat un duro pel que deies a la...
  • Conxa: Totalment d’acord, fa 26 anys ja em varem classificar com “madre añosa” i que?…graci2es
  • Baikal: Como la vida misma… Me reído a morir, me encantó! Justo me lo pasó una compañera porque me...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )