e Furguson + Oxford Collapse |Nativa
Skip to content


Furguson + Oxford Collapse

Escrit el 16/02/2009 per Pau Cristòful a la categoria Re-Visions.
Tags: , .

Furguson + Oxford Collapse
La [2] d’Apolo. Barcelona. 11/02/09

La primera actuació dels osonencs Furguson a Barcelona va ser tot un èxit. Des de bon començament un públic molt jove, com els membres del grup, va omplir la sala annexa de l’Apolo de Barcelona.
El grup va mostrar les seves cançons que es mouen entre el punk, l’indie-rock i l’electrònica experimental (mescla que dóna un resultat fresc i innovador) i, tot i que no van sonar tant contundents i efectius com altres vegades, van convèncer el públic de la ciutat comtal.
Després d’ells van sortir a l’escenari els novaiorquesos Oxford Collapse, que van oferir un concert amb molts contrastos: si bé van començar molt forts amb peces com “The Birthday Wars”, no van recuperar el ganxo de l’actuació fins que van acabar amb el seu hit “Please Visit Your National Parks”.

Pau Cristòful LozanoAutors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )