e Fòrum d'Indigestió 2008. Josep Maria Fita | Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2008. Josep Maria Fita

Escrit el 26/02/2009 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum.
Tags: .

Fòrum 2008. Josep Mª Fita.
Transports Ciberians

PROGRAMACIÓ CULTURAL AMB ESPERIT ANARCOSITUACIONISTA

“(…) Se’m fa estrany parlar de la primera proposta que en Jordi em va fer: el surrealisme i la gestió del surrealisme en l’àmbit musical (…) Segurament la resta de gent parlarà de temes molt laterals a aquest, així que em sento molt lateral. (…) Només dues reflexions, simplement, el que m’interessa de la música en viu és l’atmosfera; l’atmosfera que crea la música en viu i no la música en viu en si mateixa. És difícil de palpar això, però crec que ens han enganyat quan parlem de música en viu avui en dia a Barcelona. Trobo que té poc de música en viu.(…) Un dels àmbits en què m’he sentit més còmode és presentant activitats en les que la música en viu no era el motiu principal, sinó un experiment social. (…) A Barcelona, li trobo a faltar petites sales d’exposició musical en què aquests ambients es puguin notar una mica més. Jo, si no és així, en aquest ambient musical de Barcelona no hi tinc res a dir i no m’hi sento còmode. Quan parlo de petites sales d’exposició, em trobo que una ciutat com Barcelona està tenint tan sols grans sales, anem a grans festivals, i des del meu punt de vista hauria de triplicar les dimensions petites, les sales d’exposició musical (…).”


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Ruben Sanchez: Moltes gràcies per aquest text. Inspira i dona forces al nostre projecte. Equip de l’Ateneu...
  • Carl: Ole tu!!
  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )