Skip to content


Festa Aloud Music

Escrit el 23/02/2009 per Pau Cristòful a la categoria Re-Visions.
Tags: , , , .

Festa Aloud Music
Fnac Triangle i La [2] de Apolo. Barcelona. 21/02/09

Que un segell amb uns principis tan admirables com els d’Aloud Music (discs de descàrrega gratuïta i amb entrada gratuïta per als menors de 23 anys als seus concerts) celebri el seu aniversari és un fet a destacar.
Per anar obrint boca els Two Dead Cats van fer una divertida actuació a l’Fnac Triangle amb el cap del segell discogràfic a la taula de so.
A les deu de la nit els The Joe K-Plan van rebentar orelles a La [2] de Apolo, tot i que amb menys intensitat de la que s’esperava. Després els Nothink van fer una mostra del seu rock contundent victorejada pel públic. I com a punt i final, (lo:muêso) van fer el millor concert de la nit amb la interpretació de les seves cançons d’indie-rock cridaner i fent que el punt àlgid de la festa fos la interpretació de la sublim “Combinado Magyar”.// PAU CRISTÒFUL LOZANOÚltims comentaris

  • Alice Liddell: Avui m’has guanyat, Ramón.
  • Alice Liddell: Molt bé Ramón. I mira que mai a la vida quan anaves a la ETSAB hagués dat un duro pel que deies a la...
  • Conxa: Totalment d’acord, fa 26 anys ja em varem classificar com “madre añosa” i que?…graci2es
  • Baikal: Como la vida misma… Me reído a morir, me encantó! Justo me lo pasó una compañera porque me...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )