e Estanislau Verdet |Nativa
Skip to content


Estanislau Verdet

Escrit el 10/02/2009 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags: , , , .

Estanislau Verdet. Sala [2]
31/01/09

Si algú encara no sap què és el lletgisme, jo intentaré explicar-ho a través del que vaig veure en un concert a l’Apolo d’Estanislau Verdet, artífex del moviment. Si no ho vaig entendre malament, el lletgisme seria alguna cosa així com: oferir un concert sobri, sense la disfressa a la que ens tenien acostumats; amb músics professionals i “seriosos”; fer cançons pop encara que sonin a vals, reggeaton, pas doble, jazz, rap, sardanes o el que faci falta; i justificar que són pop perquè enmig de tot això es poden permetre parlar de Gloria Estefan, Radiohead, Josep Cuní, Sandra Bullock, Portishead i Jordi L.P. En resum, el lletgisme vindria ser alguna cosa així com la reivindicació exacerbada de l’eclecticisme i el coneixement exhaustiu de la baixa cultura, i a la vegada, fer un concert digne dels grans.

Gerard Josep i CodinaAutors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )