e ~ Esmorzar febrer'09: crisis econòmica | Nativa
Skip to content


~ Esmorzar febrer’09: crisis econòmica

Escrit el 24/02/2009 per admin a la categoria Esmorzars.
Tags: , .

Crisis econòmica = crisis artística?_ 24/02/09.

Introdueix el tema l’Andreu Puig.

Com pot influir una crisis econòmica com la que estem vivint, sobre la qual només tenim preguntes, en la creació, distribució i recepció de la música? Quin escenari tenim davant els propers mesos, anys….? Existeix “bombolla mercantil artística”? Explotarà? Ja ha explotat? Quines polítiques culturals possibles hi ha davant la nova situació?

Crònica de l’esmorzarÚltims comentaris

  • Joan Cantin: M’ho he de tornar a llegir. Amb un cop no n’he tingut prou.
  • Merce Coll: Aplaudeixo la reflexió. Allargar el meu comentari seria pura redundància
  • enric pedascoll: Gràcies Ramon per posar paraules a un sentiment que segur més d´un compartim. Tots aquest...
  • josep rovira: Hola Has oblidat la maxima tutóloga de la TV3 i de totes les cadenes de radio catalanes que es fan i es...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )