e eRikm + Ferran Fages | Nativa
Skip to content


eRikm + Ferran Fages

Escrit el 10/02/2009 per Gerard De Josep i Codina a la categoria Re-Visions.
Tags: , , .

eRikm + Ferran Fages

04/02/09. CCCB. Organitza L’ull cec

Quan vaig arribar al CCCB, venia d’un petit recital de poesia de l’Enric Casasses a l’IEFC al que havia assistit amb uns amics. El que fou realment curiós és que en acabar el recital, com si es tractés de prologar el que vindria, parlà de: el soroll com a matèria prima de la poesia (el qual atorga, deia, valor al silenci) i la creació a partir d’un concepte. Jo no vull parlar en boca de ningú i molt menys dels dos artistes que van tocar aquella nit. A més, jo no estava, ni estic i necessito confessar-ho, preparat per a assumir tot el que tenien a aportar-me Ferran Fages i eRikm. Però m’atreveixo a explicar, aquí, de la manera més descarada possible, quina va ser la meva percepció de tot allò. D’entrada, em van fer replantejar el concepte de música. On començava i on acabava, només m’ho indicava l’actitud dels artistes; van demostrar de llarg que el soroll és la matèria prima de la poesia, i van explorar les possibilitats expressives del soroll en funció d’un concepte, creant poesia sense paraules però no pas amb menys poder creador d’imatges. No sé si estava preparat, i fins i tot no sé ni si va agradar-me, però de la mateixa manera que passa amb la por o amb el picant, tinc ganes de tornar-hi.

Gerard Josep i CodinaÚltims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )