e D’Callaos. Desde el balcón |Nativa
Skip to content


D’Callaos. Desde el balcón

Escrit el 26/02/2009 per Gerard De Josep i Codina a la categoria Re-Visions.
Tags: , .

D’Callaos
Desde el balcón
De la imatge que podem tenir d’un balcó qualsevol, la que ens queda després d’escoltar el disc de D’Callaos, és només la part que de fora cap endins, ens n’ensenya les barres de la barana. De dotze cançons, en almenys tres, parlen de llibertat desitjada. El discurs no va gaire més enllà de la querella que estem acostumats a sentir contra una autoritat mai massa ben definida. Tot i així, D’Callaos em desperten certa simpatia. M’agrada que siguin coherents, que puguis baixar-te els dos CDs gratuïtament des d’internet i que hagin seguit tan vinculats al Clap. Altrament, del dibuix de la portada prefereixo no parlar-ne.

Gerard De Josep i CodinaAutors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )