e Clara Andrés |Nativa
Skip to content


Clara Andrés

Escrit el 26/02/2009 per Gerard De Josep i Codina a la categoria Re-Visions.
Tags: .

Clara Andrés
Harlem Jazz Club/ 12-2-09. Festival Barnasants
M’assalta una intuïció estranya uns dies després del concert de Clara Andrés al Harlem. Estic escoltant Fer res, una de les dues cançons que es poden escoltar a través del seu myspace, i em fa l’efecte que aquell concert i, en general, la seva música serveixen perfectament de pròleg per aquests dies assolellats en què la primavera ens saluda, tímida. I tímida és com em va semblar ella, una timidesa honesta que em vaig imaginar i creure. Cinquanta minuts escassos de concert, totes les cançons del disc i un parell de bisos, Amanece a petició i Dies i dies, perquè sí, perquè toca, perquè és el nom del disc i ho és per alguna cosa. L’únic problema que vaig detectar, que jo no vaig patir (jo tenia acreditació), fou l’excessiu preu de l’entrada.

Gerard De Josep i CodinaAutors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )