e Bedroom. “La casa dins la casa” |Nativa
Skip to content


Bedroom. “La casa dins la casa”

Escrit el 10/02/2009 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags: , , .

De tant en tant, no cal res més que l’entusiasme i el talent per regalar al món una petita joia. “La casa dins la casa” és un disc gravat entre amics als bungalows del Càmping Cala Llevadó de Tossa de Mar; amb un disseny naïf que dóna el poder just i necessari al color dels retoladors; és un disc que ens descobreix un altre artista i que, de pas, posa música a un còmic i aconsegueix que, injustament, ens soni a cançó il·lustrada; que l’edita l’única discogràfica que pot editar-lo, per risc i per concepte; que ens parla d’un cotxe estimbat, que porta aquí més de vint anys i que, quan preguntes què hi va passar, recordes que l’avi ja no

Gerard Josep i CodinaAutors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )