e BCNmp7: Emergència Fest |Nativa
Skip to content


BCNmp7: Emergència Fest

Escrit el 23/02/2009 per Pau Cristòful a la categoria Re-Visions.
Tags: , .

BCNmp7: Emergència Fest
CCCB. Barcelona. 21/02/09

BCNmp7, la iniciativa que l’any passat ens va portar propostes memorables com el concert dels desapareguts 12Twelve amb una coral de gospel, va encetar la nova temporada amb un festival que concentrava algunes de les propostes emergents més interessants.
El festival comptava amb dos escenaris: Emergergencias!, que concentrava la major part dels concerts al Hall i Urgencias!, que ocupava l’Auditori amb les interessantíssimes improvisacions dels membres de Bèstia Ferida i altres músics.
Cal destacar dos concerts: el dels madrilenys Nudozurdo, que barregen amb eficàcia una música propera al post-rock amb una veu greu i profunda que recorda a la d’Ian Curtis i el de Jeremy Jay, que va ser l’únic artista internacional (de Califòrnia concretament) de l’edició. I tot això només pel mòdic preu de 3’60€.// PAU CRISTÒFUL LOZANOAutors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )