e Anita Miltoff |Nativa
Skip to content


Anita Miltoff

Escrit el 26/02/2009 per Gerard De Josep i Codina a la categoria Re-Visions.
Tags: , , .

Anita Miltoff
La Farinera/ 13-2-09
Ho sento molt, però no em puc creure un grup que, perquè un dels components toqui un instrument “poc habitual” en una formació clàssica de rock, posem-li que sigui, per exemple, el violí; i perquè el seu cantant a vegades més que cantar, cridi, i no us penseu tampoc que amb massa actitut; afirmi ser un grup de punk-folk i que, a més, confessin que se senten sols dins el panorama, com si d’originalitat es tractés. La veritat és que, ben a l’inici del concert, el cantant d’Anita Miltoff va dir-ho clar, Quanta gent coneguda! Sembla el concert de despedida de COU! I aquesta va ser, per mi, la tònica del concert. Amics que ballen perquè se saben les cançons, canvis de tempo i els uns perseguint-se als altres i, per defensar això d’autoetiquetar-se punks, reivindicar contra els grans centres comercials cridant ben fort, Vull un xandall! Déu n’hi do.

Gerard De Josep i CodinaAutors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )