e VinilFest. 11/01/09 | Nativa
Skip to content


VinilFest. 11/01/09

Escrit el 29/01/2009 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags: , .

Vinilfest
11/01/09

Poder gaudir d’un cartell com el del Vinilfest 3 un diumenge qualsevol a la nit no és senzill, i encara ho és menys omplir de gom a gom i amb personatges entre el públic com el mateix Jeremy Enigk. La celebració de l’aniversari, es va rebre, tant per part de músics com per part del públic, com un homenatge a un dels bars més interessants de Gràcia. Els concerts, en canvi, van ser més fluixos i només el grup de Jordi Lanuza, l’ànima del bar, va destacar entre els altres. Mishima, en un format semi-acústic, van repassar gairebé sencer el seu disc Set tota la vida (08) amb unes cançons que sonaven ràpides i fins i tot descuidades. First Aid Kit, en canvi, van tenir un directe impecable, però, pel meu gust, la dosi de sucre de les cançons saturava la dolçor.
Gerard de Josep I Codina


Últims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )