e VinilFest. 11/01/09 | Nativa
Skip to content


VinilFest. 11/01/09

Escrit el 29/01/2009 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags: , .

Vinilfest
11/01/09

Poder gaudir d’un cartell com el del Vinilfest 3 un diumenge qualsevol a la nit no és senzill, i encara ho és menys omplir de gom a gom i amb personatges entre el públic com el mateix Jeremy Enigk. La celebració de l’aniversari, es va rebre, tant per part de músics com per part del públic, com un homenatge a un dels bars més interessants de Gràcia. Els concerts, en canvi, van ser més fluixos i només el grup de Jordi Lanuza, l’ànima del bar, va destacar entre els altres. Mishima, en un format semi-acústic, van repassar gairebé sencer el seu disc Set tota la vida (08) amb unes cançons que sonaven ràpides i fins i tot descuidades. First Aid Kit, en canvi, van tenir un directe impecable, però, pel meu gust, la dosi de sucre de les cançons saturava la dolçor.
Gerard de Josep I Codina


Últims comentaris

  • Albert: Productivitat coneguda o productivitat desconeguda?
  • Alice Liddell: Avui m’has guanyat, Ramón.
  • Alice Liddell: Molt bé Ramón. I mira que mai a la vida quan anaves a la ETSAB hagués dat un duro pel que deies a la...
  • Conxa: Totalment d’acord, fa 26 anys ja em varem classificar com “madre añosa” i que?…graci2es

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )