e Pau Riba i Mil Simones + Pau Riba i La Banda dels lladres. |Nativa
Skip to content


Pau Riba i Mil Simones + Pau Riba i La Banda dels lladres.

Escrit el 06/01/2009 per admin a la categoria Hipersons, Notícies.
Tags: , , .

Festival Hipersons 2006

Divendres 03/11 – SALA APOLO. 21’30. Portes: 21’00.
Pau Riba i Mil Simones + Pau Riba i La Banda dels lladres.
Entrada a taquilla: 10€
Venda anticipada (ticktackticket): 7€
Preu especial subscriptors Nativa: 5€
pauriba_09Trobada musical entre un autor referencial, Pau Riba, i uns músics emergents que han begut de la influència dels seus discos clàssics. Es tracta d’una banda de músics vinculats al segell BankRobber, dirigits per Jaume Pla (Mazoni).
L’objectiu és recuperar els moments àlgids del cançoner de Pau Riba, tant de la seva discografia oficial com cançons inèdites i reviure en directe l’esperit musical del Pau Riba dels 70.
L’espectacle es va presentar amb èxit al festival Pop Arb (juliol 2006) i aquesta serà una de les poques ocasions en que es podrà tornar a veure.
Un espectacle que es planteja com una recuperació del repertori clàssic de Pau Riba, fent una mirada a totes les seves vessants, en especial el folk psiquedèlic i el pop. Això serà possible gràcies a la versatilitat dels músics escollits per al projecte.
Pel que fa al folk, es recuperaran peces dels discos “Dioptria 2”, “Jo la donya i el gripau” i també de senzills primerencs. En el terreny del rock, l’atenció se centrarà en els discos “Dioptria 1”, “Electròccid àccid alquimístic xoc” i “Licors”. La mateixa nit podrem gaudir també d’un acte previ del mateix Riba acompanyat d’una banda a mida formada per músics de les formacions Mil pesetas (projecte musical sense repertori fix i que ja actuat amb Pau Riba sota el nom de Mil Mofetas). i Don Simón y Telefunken (combo que fusiona l’experimental i el naïf i que també actua enguany a l’Hipersons). Mil Simones acompanyaran al mestre Riba amb una instrumentació minimalista, suggerent i molt original, on Pau Riba recupera la seva vena més lisèrgica i juganera.

www.pauriba.com
En col.laboració amb:
Pop Arb
.
Bankrobber


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )