e Pascal Comelade: Compassió pel dimoni | Nativa
Skip to content


Pascal Comelade: Compassió pel dimoni

Escrit el 20/01/2009 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags:

Com el xarel-lo bó que es va fent millor, quan arribes al track 3 ja saps del cert que l’embriagament esta assegurat tot i que aquests vuit clàssics del meu grup preferit de tota la vida passen massa volant. Under my Thumb és excepcional i Honky Tonk Women, una delícia! La foto de portada i la presentació, fantàstiques i la fanfàrria de Paint it Black et deixa el cor ben estabornit. Tot plegat una sub-versió stoned i stunning. En vull més!

Montse Baste-KraanÚltims comentaris

  • María Serrano: Gracias por tu comentario Pep. Suena super interesante ese trabajo y si hay algo de él que se pueda...
  • Pep: He trabajado sobre esto, sobre los movimientos y acciones corporales -y las distancias- de músicos y público en...
  • Madreselva: Salú compañeras, desde Buenos Aires.
  • Hristina Milanova: Esto se debería hacer, gracias por promover la iniciativa !!!

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )