e Mr.Hubba & El Mono Inventor + Don Simón y Telefunken. |Nativa
Skip to content


Mr.Hubba & El Mono Inventor + Don Simón y Telefunken.

Escrit el 06/01/2009 per admin a la categoria Hipersons, Notícies.
Tags: , , .

Festival Hipersons 2006

Diumenge 12/11 – LLANTIOL. 19’30. Portes: 19’00.
Mr.Hubba & El Mono Inventor + Don Simón y Telefunken.
mrhubbaMr. Hubba & el Mono Inventor és un projecte de dos joves músics afincats a Barcelona, Guille Martorell i Miguel Yuste. La seva música uneix influències del pop orquestat i l’experimentació sonora, del krautrock i del jazz modal. El seu rebuig pels intruments virtuals, el laptop com a instrument de directe, i l’extrema proliferació de les eines digitals, els ha portat a ser un grup inusual de música electrònica, incorporant en les seves gravacions instruments acústics (xilòfon, guitarres, pianos, melòdiques), casiotones, sintetitzadors i caixes de ritme analògiques, i de la mateixa manera, dur a terme els seus enregistraments en cintes de cassette. Presenten el seu primer disc Stargarder que es va gestar de gira pels Estats Units i que va comptar amb les mescles de Cristian Vogel (Super_Collider, Chicks On Speed) i Joe Robinson (Astrud, i premi Mercury per la producció de Badly Drawn Boy).

L’estil de Don Simón y Telefunken es podria definir, com a música tradicional espacial, però de l’espai interior no de l’exterior. Algú els va definir com “la unió dels sons més estranys de la música experimental amb les alegres melodies dels programes Disney dels dissabtes al matí”. Entre els seus instruments es troben els típics de qualsevol grup de rock, aixi com objectes sonors sorgits de qualsevol tenda de joguines.
Han realitzat més d´un centenar d’actuacions a festes majors de pobles, bars, discoteques, cumpleanys, universitats o projeccions de cine. Han participat a festivals com el LEM de Barcelona, Mapapoetic, Figarock o el VIlkjieniemi de Finlandia.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )