e Minimúsica |Nativa
Skip to content


Minimúsica

Escrit el 06/01/2009 per admin a la categoria Hipersons, Notícies.
Tags: , .

Dissabte 18/11/2006 – SALA CASTELLÓ. 12’00.
Minimúsica. Pels més petits.

El col·lectiu La Colazione engega un cicle de concerts per a nens del qual l’Hipersons n’oferirà el primer. La intenció d’aquest cicle és intentar que els nens gaudeixin d’una música que no estan acostumats a escoltar ni a casa, ni a l’escola, per “enganxar” els petits amb músiques representatives del moment que estan vivint. En aquesta primera sessió, “El dia i la nit” s’ecoltaran cançons referents al dia i a la nit, al sol i a la lluna per ajudar a diferenciar les intensitats de la música, els matisos… Hi participaran els grups Manos de Topo, Anticonceptivas, J. Irizar toca la batería, Las Dolores, Alba&Aleix i un final sorpresa.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )