Skip to content


Les Aus + Albaialeix

Escrit el 06/01/2009 per admin a la categoria Hipersons, Notícies.
Tags: , , .

Festival Hipersons 2006

Dijous 30/11 – La [2]. 21’30. Portes: 21’00.
Les Aus + Albaialeix.

Albaialeix són Alba i Aleix. Però per aquesta ocasió repetiran el format més ampli que va sorprendre recentment compartint escenari amb Vetiver i que els converteix en un quintet més experimental. El folk psiquedèlic català té uns representants molt prometedors.
Les Aus ja van començar a fer-se un lloc en l’escena experimental i del rock més sorollós amb el seu anterior projecte, The Cheese. Amb molts directes a la seva esquena, aquest duet (bateria i guitarra elèctrica) són energia pura i llibertat creativa. De la dissecció de la seva música han aparegut influències del folk marroquí, del black metal i del hardcore. .


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Baikal: Como la vida misma… Me reído a morir, me encantó! Justo me lo pasó una compañera porque me...
  • Lola: Totalment identificada,9anys de cansament i es casa vida social. Moltes gràcies.
  • Bianca: Propongo que nos juntemos!
  • Monica: Uff como la verdad te hace daño!!! Superrrr

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )