e Le Fou / El Niu . 23 de desembre 08 |Nativa
Skip to content


Le Fou / El Niu . 23 de desembre 08

Escrit el 13/01/2009 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags: .

Vaig sentir quatre o cinc cançons, no més. Algunes més dolces, d’altres més funk, més punk, menys maques pel meu gust. Em va semblar entendre que les que m’agradaven més eren de l’últim disc, me’n vaig alegrar i ho faig encara. Vaig sentir melodies susceptibles d’agafar-se amb ungles a la memòria i jocs agradables a tres veus. D’acústic, res. Bé, l’actitut imagino: intermitjos llargs entre cançó i cançó, canvi d’instruments amb parsimònia i bromes de les que en desconeixia el codi. Potser érem vint persones, unes assegudes al terra sobre coixins, d’altres en sofàs, butaques o cadires plegables. Encara d’altres, amics dels del grup, que més que venir-los a veure els venien a buscar, van estar-se drets. Tot plegat molt càlit, molt pròxim, però jo, que no havia estat mai al Niu, vaig quedar més seduit pel lloc que per la música.

Gerard De Josep i CodinaAutors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )