Skip to content


Le Fou / El Niu . 23 de desembre 08

Escrit el 13/01/2009 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags: .

Vaig sentir quatre o cinc cançons, no més. Algunes més dolces, d’altres més funk, més punk, menys maques pel meu gust. Em va semblar entendre que les que m’agradaven més eren de l’últim disc, me’n vaig alegrar i ho faig encara. Vaig sentir melodies susceptibles d’agafar-se amb ungles a la memòria i jocs agradables a tres veus. D’acústic, res. Bé, l’actitut imagino: intermitjos llargs entre cançó i cançó, canvi d’instruments amb parsimònia i bromes de les que en desconeixia el codi. Potser érem vint persones, unes assegudes al terra sobre coixins, d’altres en sofàs, butaques o cadires plegables. Encara d’altres, amics dels del grup, que més que venir-los a veure els venien a buscar, van estar-se drets. Tot plegat molt càlit, molt pròxim, però jo, que no havia estat mai al Niu, vaig quedar més seduit pel lloc que per la música.

Gerard De Josep i CodinaÚltims comentaris

  • Abc: Interessant reflexió. ¡ Mira por dónde!
  • iiioxoiii: La imatge pels éssers humans és forma de reconeixement més important. Crec que el problema actual prové de...
  • Guillem: A la presidenta de la Fundació Macba, Ainhoa Grandes, que demana que es freni el “desnonament”...
  • Teresa Sanz Coll: Reflexió i posicionament importants per la cultura i la ciutat. Cal implicar-nos

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )