e Jon Auer & Gallygows |Nativa
Skip to content


Jon Auer & Gallygows

Escrit el 06/01/2009 per admin a la categoria Hipersons, Notícies.
Tags: , .

Festival Hipersons 2006

Divendres 24/11 – La [2]. 21’00. Portes: 20’30.
Jon Auer & Gallygows.

Jon Auer ve a Barcelona per presentar el seu primer llarga durada ens solitari amb material original, Songs from the Year of Our Demise. Però en els 5 anys que ha dedicat a aquest treball, Jon Auer ha tingut temps de co-escriure i enregistrar un disc més amb Big Star i un altre amb The Posies. És el seu treball més personal i reflexa els diferents estats d’ànim de l’artista que afirma que Songs from the Year of Our Demise és la banda sonora del final d’una de les seves etapes més turbulentes. La seva relació amb el grup local Gallygows (i la influència i admiració que genera la seva trajectòria en no pocs músics locals), explica la presència a l’Hipersons d’un artista internacional a un festival de música de Barcelona.
Safari és el quart àlbum de Gallygows grup que va començar la seva carrera l’any 1993 ja amb elseu pop de guitarres i cuidades melodies. Aquest nou treball ha estat publicat en el seu propi segell, després d’haver publicat els dos anteriors a Houston Party, el segon dels quals, Give it To Her (2000) el va produïr Jon Auer. Aquest treball va ser un dels més elogiats de l’any per la premsa i els va obrir le portes del mercat internacional. Safari, el nou treball, ha representa el seu retorn després de cinc anys de silenci i una altra mostra de pop refinat i luxós que, en aquesta ocasió, s’han produït ells mateixos.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )