e Escenari obert 2006 | Nativa
Skip to content


Escenari obert 2006

Festival Hipersons 2006

Dimecres 08/11 – La [2]. 21’30. Portes: 21’00.
ESCENARI OBERT.

THE SINGLETONS
THE SEIHOS
PONYBOY
NEBUR
THE MATCH PROPERTIES

Dins del programa de l’Hipersons 06, tindrà lloc un concert on donem l’oportunitat a aquells grups que sense mànager ni discogràfica, intenten treure el cap en el món de la música. Una sala amb condicions òptimes. Un backline llogat per l’ocasió. Amb mànagers, discogràfiques i premsa (així ho desitjem) com convidats d’excepció per descobrir la nova fornada local. Espies, prescriptors, satèlits, antenes i col·laboradors en general ens ajuden a confegir la llista de cinc bandes que volen aprofitar 15 minuts d’escenari per presentar-se. Seran suficients 2 ó 3 cançons per picar la curiositat dels assistents.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.



Pots escriure HTML senzill

Trackback?



Últims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )