e Escenari obert 2006 | Nativa
Skip to content


Escenari obert 2006

Festival Hipersons 2006

Dimecres 08/11 – La [2]. 21’30. Portes: 21’00.
ESCENARI OBERT.

THE SINGLETONS
THE SEIHOS
PONYBOY
NEBUR
THE MATCH PROPERTIES

Dins del programa de l’Hipersons 06, tindrà lloc un concert on donem l’oportunitat a aquells grups que sense mànager ni discogràfica, intenten treure el cap en el món de la música. Una sala amb condicions òptimes. Un backline llogat per l’ocasió. Amb mànagers, discogràfiques i premsa (així ho desitjem) com convidats d’excepció per descobrir la nova fornada local. Espies, prescriptors, satèlits, antenes i col·laboradors en general ens ajuden a confegir la llista de cinc bandes que volen aprofitar 15 minuts d’escenari per presentar-se. Seran suficients 2 ó 3 cançons per picar la curiositat dels assistents.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Nuria Aguirre: Es plantegen, amb molta inteligència, qüestions molt importants. Aportes molt elements que obren...
  • Fab: Me has dejado sin palabras, porque me las has arrancado una por una para decir lo que a mí se me enreda en la...
  • Amós: Crec que tenen molt a veure els canvis provocats per les TIC i que han provocat canvis molt profunds, com el...
  • Ignasi Badia Nogués: Bravo per la reflexió. Ja fa temps que em deia a mi mateix que el problema no és el rei, sinó la...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )