e Coconot "Cosa Astral" | Nativa
Skip to content


Coconot “Cosa Astral”

Escrit el 29/01/2009 per Gerard De Josep i Codina a la categoria Re-Visions.
Tags: .
El de Coconot no és un disc que sorprengui. En coneixem els recursos i els hem vist en d’altres. Però és un disc que, com Continents de Nisei, per exemple, està ple de bons exercicis, d’eines per explotar. Jo diria que, tot i les inevitables comparacions amb El Guincho, Cosa Astral és un disc que va una passa més enllà. No s’amaga rere la festivitat per entregar un disc coherent ple referències a Amèrica, Oceania i Àfrica. Potser el fruit encara estava verd però, mentre, passarem una bona estona sota el sol veient com madura.

Gerard de Josep I CodinaÚltims comentaris

  • Amós: La cultura a la qual pertanyo no pot debatre. El projecte no compensa cap mena d’esforç reflexiu donat un...
  • Mercè: Maravilloso articulo! No deberiamos, de todas maneras, preguntarnos que dinámicas de cuido podemos incorporar...
  • Lemmy Caution: Visca Meyerhold! https://en.wikipedia.org/wiki/ Vsevolod_Meyerhold?wprov=sfla1
  • María Serrano: Gracias por tu comentario Pep. Suena super interesante ese trabajo y si hay algo de él que se pueda...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )