e 12Twelve + Miqui Puig | Nativa
Skip to content


12Twelve + Miqui Puig

Escrit el 06/01/2009 per admin a la categoria Hipersons, Notícies.
Tags: , , .

Festival Hipersons 2006

Dimecres 22/11 – SALA APOLO. 21’00. Portes: 20’30.
12Twelve + Miqui Puig.

Tal com diu el seu biògraf, Jean Pierre, “Miqui Puig és cantant d’amor des de 1968. Sense haver-se casat amb res ni ningú, retornà de no es sap on el 2004 amb Casualidades (Naïve), una col..lecció d’estampes pop emparentada amb el comiat de Los Sencillos i la benvinguda a la Colección de Favoritas. Ara en Miqui és un tipus de cantant afectat que vesteix les lletres que canta amb la consciència de la vida. Passeja amb una banda espectacular que es fa dir Conjunto Eléctrico i amb qui va gravar, l’abril del 2006, Miope, disc d’excel·lents dioptries on repassa els 20 anys de professional(itat) en el món de la música, amb la seva banda i amb violins, trompetes i dives com Alaska, Helena Miquel (Elena) o Laia Vaqué (Glissando)”.

Amb l’avantguarda i l’experimentació com a punts de partida, el quartet barceloní 12Twelve ha sabut avançar amb fermesa en el pantanós mar del rock experimental, prenent decisions arriscades i innovant sense perdre el nord. Tres anys després del seu últim disc i de nou amb Albini com aproductor, L’Univers ha suposat la seva consagració definitiva lluny d’ escenes, etiquetes, influències o clixés. L’Univers engloba molts sons, moltes tradicions, melodies que podrien venir de Cuba, Nova York, Berlín o Barcelona, una mena de quadern de bitàcora amb data estelar desconeguda i atemporal.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • María Serrano: Gracias por tu comentario Pep. Suena super interesante ese trabajo y si hay algo de él que se pueda...
  • Pep: He trabajado sobre esto, sobre los movimientos y acciones corporales -y las distancias- de músicos y público en...
  • Madreselva: Salú compañeras, desde Buenos Aires.
  • Hristina Milanova: Esto se debería hacer, gracias por promover la iniciativa !!!

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )