e Festival Hipersons 2005 |Nativa
Skip to content


Festival Hipersons 2005

cartell-hipersons051HIPERSONS 05
Festival de música independent feta a Barcelona. 9a edició.

De l’11 al 26 de novembre de 2005

Ja hi som. Arriba la IX edició del Festival de Música Independent feta a Barcelona. Continua el nostre interès per reconèixer algunes de les bandes més interessants i singulars; es consolida la idea de dispersar les actuacions per diversos espais de la geografia urbana (Macba, CCCB, Sidecar); es manté un lligam especial amb equipaments públics especialitzats en música (Boca Nord, Les Basses, La Bàscula, Convent de Sant Agustí); es promou la col·laboració amb col·lectius de la ciutat que viuen per la música (BankRobber, Muzikalia-Sounds in a Coma, La Colazione-Strangeones); s’estrenen els directes de dues novetats discogràfiques (el nou àlbum de Mazoni i el recopilatori La Colazione); es promou el debat sobre la realitat musical de la ciutat engegant una nova iniciativa per contractar laboralment els músics que no estan constituits com a empresa, fent una aposta per la normalització en la contractació de músics. Aquests són només alguns dels objectius que persegueix i ha perseguit Indigestió per fer de l’Hipersons quelcom més que un festival. La programació artística d’aquest any ha prioritzat dues propostes úniques, les del primer cap de setmana: les cançons despullades dels cantants de Le Petit Ramon, Collision i Mishima; i les connexions que han descobert (de la mà de Víctor Nubla) La Orquesta de la Muerte, Mushka i The Linn Youki Project amb les músiques creades a la nostra ciutat des de finals dels 60. Tres nits en les que Indigestió col·labora amb tres col·lectius de la ciutat (Muzikalia, BankRobber i La Colazione) donen com a resultat tres concerts especials: una nit rockera (Laihn, (lo:muêso), Hedtrip); una de cançó (El Chico Con La Espina En El Costado i Mazoni); i una de pop i rock descarat (Ulysses, Carlos Cros, The!Fuck i Za). Una nit de rock’n’roll (Ovni + Vyvian) acaba donar forma a aquesta edició de l’Hipersons.

PROGRAMACIÓ

Divendres 11 de novembre
La cançó despullada / Cantants sense grup:
DAVID CARABÉN, de Mishima
RAQUEL PASQUAL, de Collision
RAMON FAURA, de Le Petit Ramón.

Dissabte, 12 de novembre
Connexions / Esborrant l’amnèsia:
MUSHKA
LA ORQUESTA DE LA MUERTE
THE LINN YOUKI PROJECT

Divendres 18 de novembre
Nit Sounds in a Coma / L’emoció i la duresa del rock:
(lo:muêso)
LAHÍN
HEDTRIP

Dissabte 19 de novembre
Nit de Bankrobber / El futur d’un dels segells del moment:
EL CHICO CON LA ESPINA EN EL COSTADO
MAZONI

Divendres 25 de novembre
Nit La Colazione / La nova fornada:
ULYSSES
CARLOS CROS
THE!FUCK
ZA

Dissabte 26 de novembre
L’enèssima resurrecció del Rock & Roll:
VYVIAN
OVNIAutors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )