e Festival Hipersons 2005 | Nativa
Skip to content


Festival Hipersons 2005

cartell-hipersons051HIPERSONS 05
Festival de música independent feta a Barcelona. 9a edició.

De l’11 al 26 de novembre de 2005

Ja hi som. Arriba la IX edició del Festival de Música Independent feta a Barcelona. Continua el nostre interès per reconèixer algunes de les bandes més interessants i singulars; es consolida la idea de dispersar les actuacions per diversos espais de la geografia urbana (Macba, CCCB, Sidecar); es manté un lligam especial amb equipaments públics especialitzats en música (Boca Nord, Les Basses, La Bàscula, Convent de Sant Agustí); es promou la col·laboració amb col·lectius de la ciutat que viuen per la música (BankRobber, Muzikalia-Sounds in a Coma, La Colazione-Strangeones); s’estrenen els directes de dues novetats discogràfiques (el nou àlbum de Mazoni i el recopilatori La Colazione); es promou el debat sobre la realitat musical de la ciutat engegant una nova iniciativa per contractar laboralment els músics que no estan constituits com a empresa, fent una aposta per la normalització en la contractació de músics. Aquests són només alguns dels objectius que persegueix i ha perseguit Indigestió per fer de l’Hipersons quelcom més que un festival. La programació artística d’aquest any ha prioritzat dues propostes úniques, les del primer cap de setmana: les cançons despullades dels cantants de Le Petit Ramon, Collision i Mishima; i les connexions que han descobert (de la mà de Víctor Nubla) La Orquesta de la Muerte, Mushka i The Linn Youki Project amb les músiques creades a la nostra ciutat des de finals dels 60. Tres nits en les que Indigestió col·labora amb tres col·lectius de la ciutat (Muzikalia, BankRobber i La Colazione) donen com a resultat tres concerts especials: una nit rockera (Laihn, (lo:muêso), Hedtrip); una de cançó (El Chico Con La Espina En El Costado i Mazoni); i una de pop i rock descarat (Ulysses, Carlos Cros, The!Fuck i Za). Una nit de rock’n’roll (Ovni + Vyvian) acaba donar forma a aquesta edició de l’Hipersons.

PROGRAMACIÓ

Divendres 11 de novembre
La cançó despullada / Cantants sense grup:
DAVID CARABÉN, de Mishima
RAQUEL PASQUAL, de Collision
RAMON FAURA, de Le Petit Ramón.

Dissabte, 12 de novembre
Connexions / Esborrant l’amnèsia:
MUSHKA
LA ORQUESTA DE LA MUERTE
THE LINN YOUKI PROJECT

Divendres 18 de novembre
Nit Sounds in a Coma / L’emoció i la duresa del rock:
(lo:muêso)
LAHÍN
HEDTRIP

Dissabte 19 de novembre
Nit de Bankrobber / El futur d’un dels segells del moment:
EL CHICO CON LA ESPINA EN EL COSTADO
MAZONI

Divendres 25 de novembre
Nit La Colazione / La nova fornada:
ULYSSES
CARLOS CROS
THE!FUCK
ZA

Dissabte 26 de novembre
L’enèssima resurrecció del Rock & Roll:
VYVIAN
OVNIÚltims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )