e ~ Esmorzar desembre’07: música i persuasió |Nativa
Skip to content


~ Esmorzar desembre’07: música i persuasió

Escrit el 16/12/2008 per admin a la categoria Esmorzars.
Tags: .

iconodesayunoLa música com a instrument de persuasió. _16/12/08.

Introdueix el tema: Perfecto Herrera Boyer

En aquesta sessió hem abordat alguns usos personals i socials de la  música com instrument per crear, modelar i transformar actituds i  opinions. Examinem alguns efectes fisiològics de la música i com  aquests efectes poden explotar-se en contextos persuasius de diversa  mena. També introduïm altres usos de la música i algunes  tecnologies que els poden fer possibles.

Audio de l’esmorzar:_persuasióAutors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )