e Festival Hipersons 2004 |Nativa
Skip to content


Festival Hipersons 2004

cartell_hipersons042HIPERSONS 04
Festival de música independent feta a Barcelona. 8a edició.

Del 5 al 26 de novembre de 2004.

Buscant l’experiència.
Cada any ens surt un Hipersons diferent.
No és que ens vulguem fer els llestos. Potser és que després de vuit edicions encara no hem trobat el model definitiu. O potser és que si volem ser fidels a la idea de reflectir la realitat artística de la ciutat, cada any hem de fer coses diferents per adaptar-nos a la seva evolució. El cas és que aquest any l’Hipersons és petit i atrevit. Petit per què, sense reduir el nombre de concerts que fem, hem optat per espais amb capacitat més reduïda. Una vegada vaig sentir a un savi que deia que estava estudiat com la capacitat de viure un concert es reduïa en la mesura que augmentaven les dimensions de l’espai on es realitzava. L’altra variable a tenir en compte era que el lloc estigués convenientment ple. Aquest Hipersons serà en espais petits i plens. Atrevit per què malgrat programar artistes amb certa presència –en la reduïda mesura que la ciutat ho permet- als circuïts habituals, els hi hem demanat que es surtin del seu joc habitual: elèctrics que fan acústics, músics que interpreten el repertori d’altres,… Però no patiu pels experiments. El menú de l’Hipersons 2004 està farcit d’artistes inquiets que busquen amb responsabilitat el seu camí expressiu. Segur que el resultat dels jocs proposats només pot ser una experiència viva. Fieu-vos-en. Seguiu-ho i ja ho veureu.

PROGRAMACIÓ

Divendres, 5 de novembre.
Welcome to BCN / Cuina internacional:
STEVEN MUNAR
BRAZZAVILLE

Dissabte, 6 de novembre.
Sessió de tarda / Berenar-sopar:
SANPEDRO
SONGSTORE

Dijous 11 de novembre
Cara a cara / Duel de chefs:
ALEX TORÍO,
ABÚS,
i molts amics.

Dissabte, 13 de novembre
Delicatessen pop / Menú de la casa:
FACTO DE LA FE
DORIAN
HIDROGENESSE

Divendres 5 de novembre
Hipersons itinerant / Cuina catalana:
ALEX TORÍO WITH CRAAB

Divendres 12 de novembre
Hipersons itinerant / Cuina catalana:
COLLISION

Divendres 26 de novembre
Hipersons itinerant / Cuina catalana:
BRAZZAVILLEAutors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )