e Festival Hipersons 2004:: 6-11 |Nativa
Skip to content


Festival Hipersons 2004:: 6-11

Escrit el 01/11/2008 per admin a la categoria Hipersons.
Tags:

Hipersons 2004
6 de novembre, 20’00h
La Bàscula

HPS de tarda / Berenar sopar
SANPEDRO
SONGSTORE

Ni massa d’hora ni massa tard. En horari de berenar sopar, aquestes dues bandes oferiran sets diferents al que estan acostumats a fer en directe.


SANPEDRO
La porta estreta (Música Global, 2004) ha estat la seva celebrada carta de presentació. Pop de guitarres amb textos intel·ligents que obre portes i mostra nous camins a explorar en la música cantada en català.

SONGSTORE
Projecte personal de l’intuitiu i sorprenent músic barceloní Christian A. Korn. Pop amb esperit folk i actitud rock, o al revès… En directe defensa les cançons del seu segon àlbum (Another Perfect Day for Human Extinction. The Rest Is Silence, 2004) amb un power trio d’alt voltatge.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )