e Festival Hipersons 2004:: 5-11 |Nativa
Skip to content


Festival Hipersons 2004:: 5-11

Escrit el 01/11/2008 per admin a la categoria Hipersons.
Tags:

Hipersons 2004
5 de novembre, 22’30h
Sala Sidecar

Welcome to Bcn / Cuina internacional
STEVEN MUNAR
BRAZZAVILLE

L’HPS dóna la benvinguda als músics que arriben a Barcelona amb la intenció de desenvolupar aquí la seva carrera musical. En aquest cas, David Brown, líder de Brazzaville, ha comptat amb músics americans i catalans per engegar un projecte que compta amb tres álbums al mercat internacional.

STEVEN MUNAR

munarCompositor i cantant dels disolts Tea Servants, Steven Munar segueix treballant en solitari aprofundint potser en una línia més folk i acústica. En la seva actuació interpretarà temes del que serà el seu proper àlbum “Miracle Beach”.

 
 
 
 
 
BRAZZAVILLE

brazavilleDAVID ARTHUR BROWN (Los Angeles, 1967), es va comprar el seu primer saxo amb els diners que va aconseguir rentant plats a un restaurant punk rock / gay de San Francisco i després de dedicar-se a viatjar durant uns anys per la Índia, Sudamèrica i Europa, va tornar al seu país per acabar formant part de la banda de Beck. En una de les gires acompanyant amb el saxo al petit geni, David Brown va pensar per primera vegada en la idea d’engegar un projecte propi i, de pas per Barcelona, es va comprar una guitarra, la seva primera guitarra, amb la que va començar a composar cançons en hores mortes. De la música de Brazzaville, el New York Times va dir que el seu és un “pop sofisticat i fosc d’una de les bandes més distingides de LA. Penseu en un pop vagabund per fans dels darrers Morphine, Tom Waits, Spain, Leonard Cohen o Tindersticks”.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )