e Festival Hipersons 2004:: 13-11 |Nativa
Skip to content


Festival Hipersons 2004:: 13-11

Escrit el 01/11/2008 per admin a la categoria Hipersons.
Tags:

Hipersons 2004
13 de novembre, 22’30

Les Basses

Delicatessen pop / Menú de la casa
FACTO DE LA FE
DORIAN
HIDROGENESSE

Tres propostes sofisticades. L’electrònica i el pop, el sentit de l’humor i la necessitat de fer evolucionar el terme cançó, és l’univers que comparteixen aquestes tres formacions.


FACTO DE LA FE
Hip-pop, rimes extraordinàries alienes al món del hip hop i molta sensibilitat. EL projecte del Mishima Òscar Daniello i l’ex-Songstore Marc Barrachina, acompanyat en directe per l’emotiva veu d’Helena Miquel (Élena).

DORIAN
Una de les promeses fetes realitat en aquest 2004. El seu album de debut (XXXXXX, Bip Bip Records, 2004) ha corroborat les esperances dipositades en ells després d’irrompre a l’escena pop amb el seu EP “XXXX”

HIDROGENESSE
Pocs no saben que Genís, el 50% d’Astrud, és un individu inquiet. Hidrogenesse és el seu projecte amb Carlos Ballesteros. El seu disc Gimnàstica Passiva, editat el 2002, -un elaborat passeig per la cultura musical de determinada època dels dos músics-. potser no va tenir la repercusió que mereixia. Continguts complexes amb esperit popular.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )