e Festival Hipersons 2004:: 12-11 | Nativa
Skip to content


Festival Hipersons 2004:: 12-11

Escrit el 01/11/2008 per admin a la categoria Hipersons.
Tags:

Hipersons 2004
12 de novembre, 23’00
Sala Zero (Tarragona)

Hipersons itinerant / Cuina catalana.

Ja és una tradició que l’Hipersons presenti la seva sel.lecció de propostes de l’entorn barceloni a la ciutat de Tarragona, gràcies a la col.laboració amb l’associació Anima’t, uns altres activistes musicals entestats en que la seva ciutat formi part d’un circuit de concerts i una bona trama de creadors.

COLLISION
Rock a seques. Energia i fora floritures. La ben aprofitada veu de Raquel Pasqual, antiga component del grup Fromheadtotoe, acompanyada d’una contundent banda –baix, bateria i ella a la guitarra–, interpretant les cançons de Rock Diet, el seu primer disc. Deu cançons que són plats forts i sense gaire salses.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • DIEGO NIETO GALEANO: 1.influye de manera que han utilizado la música para expresar sus identidades y eemociones...
  • Ruben Sanchez: Moltes gràcies per aquest text. Inspira i dona forces al nostre projecte. Equip de l’Ateneu...
  • Carl: Ole tu!!
  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )