e Festival Hipersons 2004:: 11-11 | Nativa
Skip to content


Festival Hipersons 2004:: 11-11

Escrit el 01/11/2008 per admin a la categoria Hipersons.
Tags:

Hipersons 2004
11 de novembre, 22’30h
Harlem Jazz Club

Cara a cara / Duel de chefs
ALEX TORÍO, ABÚS I MOLTS AMICS

Dues personalitats inquietes de l’escena musical de la ciutat faran de mestres de cerimònia presentant les seves cançons amb amics i coneguts que els faran companyia a l’escenari. Un duel sense precedents en una nit que promet.

El segón disc de l’Alex Torío “Magic Wand Side Effects” (Sinnamon Records, 04) gira a l’entorn dels sentiments generats pels efectes de les drogues a un personatge central, amb melodies que es belluguen entre el jazz i el rock, amb major contundència que al seu primer treball.

En quant a “Mèltic”, el segón treball d’Abús, el projecte d’Agustí Bussom, és tot un tractat introspectiu, pardoxalment realitzat en comunitat, ja que és un disc farcit de col.laboradors que s’impliquen amb ganes al seu món.

Al concert s’interpretaran temes dels recents discos dels dos protagonistes de la nit i alguna versió d’altres. Participaran els músics de Craab i Abús, a més de Julius Monk, Carol de Bubbles, Jens, de 12Twelve i Roger Más.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Nuria Aguirre: Es plantegen, amb molta inteligència, qüestions molt importants. Aportes molt elements que obren...
  • Fab: Me has dejado sin palabras, porque me las has arrancado una por una para decir lo que a mí se me enreda en la...
  • Amós: Crec que tenen molt a veure els canvis provocats per les TIC i que han provocat canvis molt profunds, com el...
  • Ignasi Badia Nogués: Bravo per la reflexió. Ja fa temps que em deia a mi mateix que el problema no és el rei, sinó la...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )