Skip to content


~ Esmorzar novembre’08: cultura gratis, a quin preu?

Escrit el 25/11/2008 per admin a la categoria Esmorzars.
Tags: .

iconodesayuno1Cultura gratis: a quin preu? ._25/11/08.

Introdueix el tema, Antonio Castilla, filòsof.

Tots som, en principi, partidaris de l’accés gratuit a la cultura,  ni que sigui només perque, a primer cop d’ull, aquest se’ns presenta  com l’hereu d’una vella reivindicació democràtica, que aspiraria a  posar els bens culturals a l’abast de tothom, i suposaria, per tant,  un avenç indiscutible a nivell polític, econòmic i social. No  intentarem minimitzar les aventatges d’aquest procés, però sí mostrar  que és indisociable d’un altre, igualment visible, encara que sovint  oblidat: la financiació mitjançant publicitat, que converteix a les  empreses anunciants – amb freqüència, grans corporacions  internacionals – en peces decisives pel que fa a la presa de  decisions relatives a les formes de producció, distribució i consum  de la cultura.

Àudio:cultura gratisÚltims comentaris

  • Bianca: Propongo que nos juntemos!
  • Monica: Uff como la verdad te hace daño!!! Superrrr
  • Myriam Perea: Magnífico! Divertido porque es certero.
  • Montse: Me ha encantado leerlo. Gracias!

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )