e ~ Esmorzar novembre'08: cultura gratis, a quin preu? | Nativa
Skip to content


~ Esmorzar novembre’08: cultura gratis, a quin preu?

Escrit el 25/11/2008 per admin a la categoria Esmorzars.
Tags: .

iconodesayuno1Cultura gratis: a quin preu? ._25/11/08.

Introdueix el tema, Antonio Castilla, filòsof.

Tots som, en principi, partidaris de l’accés gratuit a la cultura,  ni que sigui només perque, a primer cop d’ull, aquest se’ns presenta  com l’hereu d’una vella reivindicació democràtica, que aspiraria a  posar els bens culturals a l’abast de tothom, i suposaria, per tant,  un avenç indiscutible a nivell polític, econòmic i social. No  intentarem minimitzar les aventatges d’aquest procés, però sí mostrar  que és indisociable d’un altre, igualment visible, encara que sovint  oblidat: la financiació mitjançant publicitat, que converteix a les  empreses anunciants – amb freqüència, grans corporacions  internacionals – en peces decisives pel que fa a la presa de  decisions relatives a les formes de producció, distribució i consum  de la cultura.

Àudio:cultura gratisÚltims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )