e Festival Hipersons 2005:: 18-11 |Nativa
Skip to content


Festival Hipersons 2005:: 18-11

Escrit el 04/09/2008 per admin a la categoria Hipersons, Notícies.
Tags: , , , , , .

Festival Hipersons 2005
Divendres 18/11 – BOCA NORD
Nit Sounds in a Coma. L’emoció i la duresa del rock

El rock és un concepte molt ampli amb el qual molts grups s’hi poden trobar còmodes. Dins del rock hi entra el hardcore, el metal, el heavy, el garatge, l’ndustrial…
Sounds in a Coma porta anys treballant en l’àmbit del rock i la seva evolució a la nostra ciutat. Aquestes tres bandes que presenten aquest any al festival Hipersons representen tres mirades del rock: la més clàssica, la que parteix del metall i la que s’acosta (o s’allunya) del hardcore. Tres propostes dures i emotives per rebre cops de greus a l’estómac i donar cops de cap a l’aire… per exemple.
lm_lomueso01
(lo:muêso)

Si en el seu anterior treball van partir del noise rock amb accent punk per afegir matisos de l’espectre hardcore i més intensitat i cruesa, amb (next:matêria), el seu darrer disc, els estils se’ls hi han quedat petits i gairebé tothom ha coincidit en destacar el seu esperit arriscat i inesperat.

Emoció, intensitat, dinamisme, contundència, soroll controlat, slow desgarrat… tot això acompanyat d’un envejable sentit de l’humor. I un directe demolidor.

Laihn

Aquest jove quintet de Barcelona porta més de 3 anys definint amb èxit el seu so i la seva personalitat artística: elements melòdics del pop; l’emoció i intensitat del rock; la contundència i cruesa del metal. Des de la seva primera maqueta ja donaven mostres dels seus variats i excel·lents referents musicals: Hundred Reasons, Sunny Day Real State, Jeff Buckley o Chris Cornell.

L’any passat van enregistrar el seu disc de debut, Puzzle: melodies brillants, guitarres esmolades i textures molt personals que confirmen que estem devant d’una de les futures realitats del rock nacional.

Hedtrip

Lluny ja de les etiquetes errònies i capricioses, Hedtrip va presentar l’any passat un disc de rocksense fisures, emotiu i atrevit: About Useless Needs.

És un dels grups que, amb la seva personal combinació de rock, emo i metal, ha colaborat en l’evolució d’una escena que estava resultant cada cop més reiterativa.

Com diu el títol d’aquest darrer disc, Hedtrip es centren en l’essència de la seva música deixant de banda elements accessoris i demostrant a aquells que els situaven en l’escena del metal, que el seu territori és propi i que la seva evolució és de les més lògiques i madures del país


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )