e Festival Hipersons 2005:: 25-11 | Nativa
Skip to content


Festival Hipersons 2005:: 25-11

Escrit el 04/09/2008 per admin a la categoria Hipersons, Notícies.
Tags: , , , , .

Festival Hipersons 2005
Divendres 25/11 – LES BASSES
Nit La Colazione. La nova fornada
lacolazioneLa única nit que acollirà quatre actuacions en un mateix escenari serà la dedicada a la presentació de La Colazione, un recull de formacions locals que encara no han publicat disc i que per als responsables del projecte “tienen muchas cosas que decir, y en algunos casos esperamos que se traduzca en una brillante carrera. De momento, pues, favorecemos su inicio, la primera fase, “el desayuno” o “la colazione” en italiano”.

Ulysses
Trio de Terrassa format per membres de grups com Bastardos o Nunnery que es troben en la part menys sorollosa del que anomenem indie-rock. La intensitat emotiva de Death Cab for Cutie i els paisatges dessolats de les cançons de Red House Painters es donen la mà en les cançons de Ulysses.

Carlos Cros
Després de la desaparició de Selenitas el seu líder, Carles Cros, no va trigar ni dues setmanes a engegar el seu projecte en solitari. Pop d’alt voltatge i sense complexes, accentuant la vena llatina i, com sempre, amb un sentiment líric que perpetua adolescència.

The!Fuck
Country, hillbillie, garage, blues i, en definitiva, rock’n’roll, amb una visió pròpia apostant per la via de l’acceleració, la bogeria i el sarcasme amb una estètica distorsionadora i agressiva.

Za
Propers a la sonoritat dels Melvins o dels Mudhoney més contundents, i arribant en alguns moments a viatjar de costa a costa dels Estats Units, Za estarien molt a gust publicant un split, o compartint cartell, amb molts grups de la marca Relapse.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Joan Cantin: M’ho he de tornar a llegir. Amb un cop no n’he tingut prou.
  • Merce Coll: Aplaudeixo la reflexió. Allargar el meu comentari seria pura redundància
  • enric pedascoll: Gràcies Ramon per posar paraules a un sentiment que segur més d´un compartim. Tots aquest...
  • josep rovira: Hola Has oblidat la maxima tutóloga de la TV3 i de totes les cadenes de radio catalanes que es fan i es...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )